Джамбазки: Гласуваш за ИТН – получаваш татуирана Кончита Вурст

0
211
Ангел Джамбазки

Той е „ЗА“ хомосексуалната и изобщо ЛГБТИКП+З пропаганда в училищата

От Фейсбук профила на евродепутата Ангел Джамбазки

Гласуваш за Има такъв народ – получаваш татуирана Кончита Вурст, няколко зли полуръста, още брюкселски дантели и хомосексуална пропаганда в училищата.

Какво важно ни казва Трифонов в това интервю?

Той е „ЗА“ хомосексуалната и изобщо ЛГБТИКП+З пропаганда в училищата. Той е против политиката, ръководена от Орбан, Качински и останалите разумни политически лидери в Централна и Източна Европа, за защита на традиционните християнски общества и семейства на континента. Трифонов нарича тази защита на традиционното семейство „ексцесия“.

Той настоява националните държави да се заличат, за да не могат да си позволят свободата да не допускат хомосексуална и педофилска пропаганда в училищата. Той е „ЗА“ унищожаването на българската национална държава и превръщането ни в гранична провинция на разноцветните брюкселски дантели, в която началниците от Берлемон ще вземат решение кога Трифонов да носи зелени гащи, кога – кафяви гащи и кога да е без гащи. Албумът „Примапатриот“ помните ли го? Може би е дошло времето за второто издание – „Примаеврогащник“. Кончита Вурст ще замести напълно достойно чалга остриетата от предишните дуети на Трифонов.

⁉️Защо се случва всичко това? Как така човек, определял се за патриот, може да защитава тезата, че хилядолетната българска държава трябва да бъде унищожена и заменена с утопичната федерация на радикалната разноцветна дружинка-детелинка, която е против нациите, националното самосъзнание и националното самоопределение? Как така човек, твърдял, че е родолюбец, може да предлага хилядолетните български традиции и култура да бъдат подчинени на религията на ЛГБТИКП+З? „З“ иде от „зоофили“, прочее, те, милите, били онеправдани и поискали и те своя буквичка в редичката. Достойно е Трифонов да попълни и тази квота в партията си, даже се сещам за няколко чудесни екземпляра, които напълно покриват критериите.

‼️Отговорът е много прост и лесен. ИТН е просто поредният политически проект на ДПС. Може би не само, но основно. Видяхме вече една информирана, пооплешивяла мутра на сладки раздумки с висш представител на ДПС. Очевидно е, че се договаря фасадно правителство на трите т.нар. „партии на протеста“ с подкрепата и организацията на ДПС. Двете от тях, плюс ДПС са ЛГБТИКП+З позитивни. Силно позитивни.

И за целта очевидно е нужно публичният образ на ИТН да бъде препран и боядисан в цветовете на дъгата. Да стане приемлив за комисарите на ЛГБТИКП+З пропагандата. В самата статия-интервю се твърди, че ИТН иска да стане част от групата „Обнови Европа“. Кой друг членува в тази група? Ами, ДПС, разбира се.

Това е отговорът. Гласуваш за ИТН, получаваш Кончита, ЛГБТИКП+З и правителство на ДПС. Толкоз.