Известна фенка на ДБ няма да гласува за партията заради включването в листите на Иван Калчев-Глиги

0
242
Снимки: фейсбук

Да видиш в листата на своя избирателен район ТОВА име, ТОВА създание… в листата на ДБ, пише Аделина Банакиева

Известната активистка и фен на ДБ Аделина Банакиева обяви, че на предстоящите избори няма да даде своя глас за партията на Христо Иванов. Причината е включването на Иван Калчев-Глиги в листите за предстоящия вот, пише Tribune.

Вчера в социалните мрежи изтече видео на Глиги, от което става ясно, че според кандидат-депутата, ако на някой му се роди дете с проблеми, физически или психически такива, то те да имат право да го евтаназират. Според Иван Калчев нямало нищо притеснително и лошо в това да има трафик на деца или пък те да бъдат продавани за органи.

Аделина Банакиева

Ето какво написа по темата Банакиева:

„Добро утро. Аз съм от тези търпеливи идиоти които системно гласуват. Гласувам за ДБ заради хора в листите им като Kremena Kuneva, Tanya Andreeva, Letiashtata Kozzila Erato… хора с които се познаваме и гледаме в една посока.

Следя страницата на Georgi Plamenov Iliev и си мечтая да го видя кмет на София.

Мрънкам, пиша… но давам гласа си.

Е да… ама..

Да видиш в листата на своя избирателен район ТОВА име, ТОВА създание… в листата на ДБ..

ми… пичове, ясно ми е колко няма хора, ясно ми е как се пълнят листи, ясно ми е, че няма как да проверите всеки, но моят глас на 2/10 няма да отиде към партия която ще допусне ТОВА име да остане в листите ѝ, независимо кога е сниман клипа.

И няма да кача на стената си тоз клип, вие си знаете.“