Каква е целта на предизборна коалиция ДБ-ПП? Да бъдат заедно на власт децата и внуците на бившата комунистическа и ДС номенклатура

0
312
Кирил Петков и Христо Иванов на учредяването на ДБ
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Ясен Киров - ГЕРБ/СДС
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС
Ясен Киров - ГЕРБ/СДС

И това е толкова очевидно, че единствено не го виждат журналистите от БНТ, Нова телевизия, БТВ, БНР, Дарик радио, „Капитал“, „Сега“

Александър Йорданов. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ЩО ЗА СЛЕПОТА Е ТОВА?

Каква е целта на евентуална предизборна коалиция ДБ-ПП. Според тях това е победата на изборите. Но според всички, които разбират от политика, тази цел е да върнат БСП на власт. Те веднъж го направиха, макар и само за 7 месеца. Услади им се. И сега се обединяват за същото. Защото е факт, че няма как БСП да се върне на власт, ако не разчита на приятелското рамо на ДБ и ПП. Това показва социологията.

ГЕРБ/СДС

Така че приказките за „промени“ и „модели“ са за наивници. Истината е, че целта е да бъдат заедно на власт децата и внуците на бившата комунистическа и ДС номенклатура. И това е толкова очевидно, че единствено не го виждат журналистите от БНТ, Нова телевизия, БТВ, БНР, Дарик радио, „Капитал“, „Сега“.

Странна слепота, която ме навежда на мисълта, че и там работят главно дечурлига на бившата комунистическа и ДС номенклатура. Но винаги съм бързал да прогоня тази мисъл и съм обяснявал тази им слепота с непрофесионализъм. Защото отново ще повторя. Няма как ДБ и ПП да управляват без БСП. Така че не ги слушайте, какво говорят предизборно. Важно е какво се канят да сторят следизборно.