Крайно време е да се събудим! Ньой ще ни изглежда като милувка в сравнение с унищожението, което ни подготвят кирчовците и Радев!

0
2575
Новите "спасители" Кирчо и Кокорчо идват да ни "оправят". КОЛАЖ: ФЕЙСБУК

С избора на тези хора оставаме без бъдеще

Иван Спирдонов

Крайно време е Българите на 40+ години да се събудим! Ние още можем, още сме живи и мозъците ни не са замърсени с мантрите на западната дегенерация.

Трябва да се събудим, докато още можем да променим нещо! Утре ще е късно.

Крайно време е да разберем какво се случва в България и какво очаква децата ни! Крайно време е да направим поне малко, за да не си скубем белите коси на стари години…ако изобщо доживеем до старини! Крайно време е да разберАТ повече зрели Българи, че у нас се извършва опит за тотална подмяна и унищожение на всичко нормално!

Борбата е да унищожат нормалното мислене на повечето българи и да превърнат децата ни в безрасови, безполови, безмозъчни, безродни и бездетни зомбита, мислещи само за пари и също толкова фалшиви удоволствия, за да не пречат на глобалния елит в строежа на матрицата.

Крайно време е да прозрат тези, които още не са прозрели, че всичките протести, пропаганда,компромати и прочие гадости бяха не за да се изчегърта ГЕРБ и Гешев, а за да стане Родината ни неизменна част от глобалния сценарий „нова нормалност“.

Затова и ни натресоха кирчовците. Огромен брой заблудени люде гласуваха за тях. Гласуваха за някаква измислена „промяна“, без да си направят труда да помислят преди това. Както сполучливо и интелигентно пише писателят Димитър Недков – „На терена излезе формирование, което може да наречем „рисковия хедж фонд „Продължаваме промяната“. За една изборна нощ извършиха най-великия електорален обир. Първата им задача е преформатирането на избирателя като акционер с примамливото обещание за дивиденти. Основната задача на този хедж фонд е листването на глобалната фондова борса на БГ държавата.“

Силна и красива метафора! „Глобалната фондова борса“ е новата нормалност!

Обаче зад ПП, заедно със световните злодеи стои и уж „любимият ни“ действащ президент Радев. Това не е метафора, а очевАдна истина.

Ако кирчовците измамиха системата, заедно с тях Радев измами българите, които вярваха, предвид миналото му, че той е някакъв нормален човек и едва ли не борец за запазване на нация, традиции и традиционни ценности. Оказа се точно обратното. Той не измами само БСП, които го създадоха, нито хората от протестите, които му дадоха такава власт, а измами всички нормални българи.

Единствен шанс да спасим и малкото останало ни е да гласуваме в неделя ПРОТИВ Радев! Не ЗА Герджиков, а против Радев!

Ако допуснем и него Македония влиза в ЕС и оставаме без минало. И не само това – децата ни започват джендърно обучение и приемаме Истанбулската конвенция, еднополовите бракове, а също хиляди мигранти. Така оставаме И без бъдеще! Ньой ще ни изглежда като милувка в сравнение с унищожението, което ни подготвят!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ!

Дано повече хора разберат!