От „9 милиарда лева кражби“ останаха само чушките на Капитан Андреево

0
464
Кирил Петков на Капитан Андреево си прави пиар.

Кирил Петков е ходещ компромат на самия себе си

Стефан Ташев

Тези зеленчуци са ви тровили в продължение на 12 години, защото са минавали контрабандно на „Капитан Андреево“. Това е лайтмотивът на предизборните клипове на „Промяната“, които ни се натрапват в Ютюб, фейсбук и останалите платформи и социални мрежи. Последен напън на КироКокорчовците да се докопат отново до властта, или поне да додрапат до второто място на изборите.

Чушките на „Капитан Андреево“ останаха единственият аргумент на „Промяната“. Малоумна предизборна кампания, онагледяваща мисленето на тези хора. Като на питомници на детска градина. Мислене в картинки. Пред затвора, със шкафче, на „Капитан Андреево“. Като гледаш тези детинщини се питаш: Абе тези ли малоумници ни управляваха?

А какви приказки бяха преди една година…ех. Ще спрем „кражбите на 9 милиарда лева“ и с тях ще вдигнем пенсиите, ще построим пет моста на Дунав, пет тунела и магистрала всяка година…КироКокорчовците отдавна забравиха за тези „9 милиарда от кражби“, лапнаха други 9 милиарда лева от заеми, потънали незнайно къде, гушнаха едни 100 милиона лева от комисионни при съмнителни сделки за газ, опоскаха хазната като скакалци. И сега искат „да си довършат работата“. Айде, няма нужда. Щото  ще довършите нас. И без това ни докарахте до жанвиденова зима. Идете в други страни, тях да оправяте. Натрапването само на Капитан Андреево показва, че нямаш никакви други аргументи, нямаш програма за управление, нямаш дори идея как да управляваш. И, че не си свършил нищо за осем месеца управление.

Мисленето в картинки и инфантилната предизборна кампания на „промяната“ показва само едно. Че тези момчета, със всичките им зависимости, некомпетентност и арогантност, бяха докарани от други сили, които им дърпат конците. Така например баш шефа на „промяната“ Кирил Петков лети от гаф на гаф в цялата кампания. Всъщност Петков е ходещ компромат на самия себе си. Щом неграмотният, не може да пише и говори на български език, експремиер си отвори устата става за смях. Винаги. Не помагат нито Лена, ни пиари, зайовци и дори Кумчо Вълчо вече не може да му помогне.

Щом от „9 милиарда от кражби“ останаха само чушките на „Капитан Андреево“. Остава още малко. На 2 октомври да ги пратим в небитието. И да останат само един неприятен спомен.