Политически и управленски сополанковци като отрочето на ДС Васил Терзиев ще превърнат София в експериментално поле за либерал-прогресистки извращения

0
406
радев
Борислав Цеков

София не е нито на „зелените“ екстремисти, нито на IT-тата

Борислав Цеков, фейсбук

Като чувам радикалните фантасмагории, които предлагат за София политически и управленски сополанковци като отрочето на ДС – Васил Терзиев, и съратникът му Борис Бонев, а също и екстремно лявата кръжочничка Ваня Григорова, е ясно, че ако – не дай, Боже! – им бъде дадено управлението на София, те ще превърнат нашия град в експериментално поле.

Експериментално поле за либерал-прогресистки извращения и еко-идиотщини, тротинетки и  прахосване на публични средства в частен и групов интерес. София не е нито на „зелените“ екстремисти, нито на IT-тата. Не е и на „работниците“, както срича кръжочничката, която живее някъде в средата на 19-ти век. Затова няма нужда от революции, нито от превръщането на Града в заведение за социално подпомагане, с цената на публичните средства, които се изземват чрез данъците и таксите от бизнеса, работещите и собствениците.

Няма нужда и от кметски лобизъм за индустрията, от която идва и в която е инсталиран навремето с пари, логистика и връзки на ДС, какъвто лобизъм намирисва откъм Терзиев. София има нужда от разумни решения, които я правят удобна за хората, за техните реални нужди и я превръщат в град, в който бизнесът не е мачкан от всевъзможна общинска бюрокрация и административни тежести. Защото е град за всички, който има нужда от разумни промени и надграждане, а не от радикални истерии.