Радев готви избори 2 в 1, със служебен министър Рашков

0
555
Кукловодът на хаоса и неговият изпълнител.

Забелязвате ли колко гръмовно и натрапчиво се раздухват мнимите “постижения” на служебния кабинет ?!

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Президентът Радев е казал пред своите: избори 2 в 1. И Бойко Рашков – задължително вътрешен министър, за да подготви (с “огън и жупел”?!) президентския вот.

Радев не желае вече кабинет с третия мандат. Защото от ДБ и ИБНИ са съгласни служебният кабинет да стане редовен, но без компрометирания Бойко Рашков.

Радев приема кабинета на “Има такъв народ” като прецакване и опасност за него.

Радев не иска, всъщност, 46-ят парламент да излъчи редовно правителство с който и да било мандат. Иска неговият служебен кабинет да организира президентските избори, след като Слави Трифонов ясно показа, че не разрешава Румен Радев да му е ментор.

Забелязвате ли (навярно – да) колко гръмовно и натрапчиво се раздухват мнимите “постижения” на служебния кабинет?! Самообявилите се за “свободни медии” величаят като уникат Кирил Петков, прикривайки съмнителните му бизнес-успехи и скандалните му икономически решения; вторачени са като зомбирани в комунистическия следовател от сталинистки тип Бойко Рашков.

На ход са Играчите в парламента. Ще се оставят ли Румен Радев да си изиграе неговата игра и да започне установяването на авторитарен режим с миризмата на военна диктатура или ще запазят парламентаризма, колкото и крехък да е той?!