Ще разбереш ли някога Кириле, че народът дава? Народът! Не ти!

0
1381
Кирил Петков

Ти въобще някога ще разбереш ли, че на две магарета сено не можеш да разделиш, камо ли да даваш нещо държавно на някой!

Младен Шишков, фейсбук

Младен Шишков Снимка: фейсбук

Няма да се наведем на ГЕРБ. Вика.

Те били давали на ГЕРБ най-високия пост в държавата!

Те!

Кириле!

Петков!

Ти въобще някога ще разбереш ли, че на две магарета сено не можеш да разделиш, камо ли да даваш нещо държавно на някой!

Ще разбереш ли някога Кириле, че народът дава? Народът! Не ти!

Народът подрежда и народът казва кой какво може и не може да прави.

И да ти кажа нещо за навеждането. Не знам на кой и как си се навеждал, но знам, че ние заплюхме години натрупан експертен опит, за да ти е харно на душицата. Да ти е чисто Вю-то! Да не ти пречат оградите, когато си пренасяш сърфа от колата до плажа. Да не идват случайни туристи на плажа, който си решил, че ти е личен.

Загърбихме принципите си, унищожавайки възможността за развитие на стотици българи, отнемайки им правото на собственост, на ръба на Конституцията.

За да ти е харно на уинд сърфа.

Направихме всичко това, не просто защото държим на мъжката си дума, а защото ти го направи заложник за бъдещето на държавата. Още в управленската програма.

Но това не е всичко.

Твоите депутати, Кириле, не дойдоха и не подкрепиха в комисия твоите предложения. Едва половината присъстваха, а ние бяхме в пълен състав.

Но и това не е всичко. Днес в зала твоите депутати отново ги нямаше. Отново ние от ГЕРБ, тези на които •викаш”, че няма да се навеждаш, ти прокарахме безумията. Загърбвайки принципите си. В името на държавата.

Няма да се навеждаш, но дойде да стиснеш ръка на председателя на комисията, след като приехме закона. А усмивката ти беше като на дете, което току-що получава ново колело.

Но и това не е всичко.

В този закон имаше едно единствено разумно предложение. Нашето. Единственото предложение, което е в полза на хората и природата. И то беше да спасим един от най-красивите плажове в България. Перлата на Черноморието – плаж Болата.

Но твоите депутати в комисия Кириле, извадиха от девет планини вода, за да не го подкрепят. И знаеш ли защо? Знаеш. Защото областната ти управителка нямала капацитет да го ремонтира! Нямала капацитет да спази закона и да си изпълни задълженията!

Добре, че се вразумихте и подкрепихте предложението в зала, макар и с отлагателен срок.

Кириле!

По всичко личи, че подкрепата ви се срива. Че партията ви се срива. Че коалицията ви се срива.

Бъди поне веднъж адекватен на ситуацията и се дръж като зрял мъж.

Можеш ли?