Защо бившето ченге от ДС Николай Радулов мълчи за купуването на депутати от ИТН? Срещу 500 000 евро на човек?

0
364
Ченгето от ДС Радулов, отцепникът от ИТН мълчи.

Така ли учи своите студенти – да прикриват истината, за да не навредят на силните на деня!

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Николай Радулов, отцепникът от “Има такъв народ”, е коментирал моето интервю с Георги Георгиев, пред сайта “Факти”: “ДАНС няма нищо общо с тази работа, а МВР трябва да се самосезира, че хора, които са били депутати, са събирани, за да им се предлагат пари.

Относно детектора на лъжата, не смятам, че ще даде резултат в случая. Детекторът не напразно не влиза сред документите, които могат да се използват като доказателства в съда, защото има безкрайно много провали.

Някак не идва години да твърдиш едно нещо непрекъснато, а днес да твърдиш точно обратното. Така че интервюто на Георги Георгиев за мен не е нещо сензационно. Истината е, че той максимално се опита да навреди на Кирил Петков, но не успя. Не мисля, че постигна целта си. Глупаво беше действието му.”(Факти.бг)

Ето какво аз, Соня Колтуклиева, имам да кажа на Николай Радулов:

  1. Да, точно така – МВР трябва да се самосезира за разкритията на Георги Георгиев, бивш депутат от ИТН и от ПП: как през юни 2022 година, в дома на Радостин Василев, сега кандидат депутат на коалиция ПП&ДБ в Плевен, са се пазарили с Кирил Петков – срещу 500 000 евро на човек – депутатите от ИТН да се отцепят и да подкрепят правителството.

  2. Николай Радулов е присъствал на срещата с Кирил Петков в дома на Радостин Василев – защо не потвърди или не отрече офертата €500К? Защо всички мълчат? Това е престъпление! Това е търговия с влияние!

  3. Щом детекторът на лъжата е ненадежден, защо Радостин и ренегатите, между които и Николай Радулов, се надпреварваха да се хвалят? През юни 2022 година, как ще се явят на теста, за да докажат, че не са взели пари за предателството си?! Яви се само Георги Георгиев и публично показа резултатите. Николай Радулов сега отрича полиграфа по една проста причина – брани Кирил Петков, защото мнозина призоваха бившият премиер да се яви на детектора на лъжата, за да се види как ще отговори на въпроса: платени ли са 500 000 евро на калпак на предателите от четата на Слави Т. Трифонов?

  4. Някак не върви да твърдиш едно нещо – а днес да твърдиш точно обратното, казва отцепникът и така се самоизобличава.

Е, да, нали самият Николай Радулов е повтарял убедено (?!) лозунгите на “Има Такъв Народ”, докато е правил няколко предизборни кампании, за да влезе в парламента, а днес се отрича от всичко това и каканиже убедено (?!) лозунгите на “Продължаваме промяната”…Защо Николай Радулов не обясни, че не е морално да се правят такива мръсни врътки като пируетите на Радостин Василев, който искаше да вкара в затвора Кирил Петков; за Слави Трифонов изля сервилно похвално слово; репликираше сегашния си бос: “Не, г-н Петков, мафията не проби в ИТН”, а?!

  1. Николай Радулов прикрива следния изключително важен факт, а журналистите забравят за това: проекто-кабинетът на “Има такъв народ” в 46-я парламент, беше отхвърлен именно заради него: Николай Хаджигенов, Мария Капон, Арман Бабикян, Мая Манолова, Татяна Дончева, Христо Иванов за нищо на света не искаха да приемат министър на вътрешните работи да стане той, защото е служил като старши разузнавач в Държавна сигурност и защото е работил като началник на охраната на Ветко Арабаджиев.

  2. Николай Радулов казва: “За мен интервюто на Георги Георгиев не е нещо сензационно”. Да, разбира се, че не е сензационно. Интервюто на Георги Георгиев е откровение на очевидец. Разобличаващо е. Разтърсващо е. Свидетелство е за най-позорното политическо търгашество в най-новата история на България.

Защо Николай Радулов приема разкриването на истината като опит за навреждане на Кирил Петков? Така ли учи своите студенти – да прикриват истината, за да не навредят на силните на деня! Лошо. Слаб(2).

Впрочем, между студентите на Николай Радулов е Виктория Василев – тя е била още в ролята на много доверен човек на Слави Трифонов, от чиято ръка бял хляб е яла години наред, когато е започнала да събира в гарсониерата си в “Люлин”5 депутати от ИТН и да ги агитира да се отцепят, за да подкрепят правителството на Кирил Петков.

Проф. Николай Радулов пише шестици за подлости ли?!

И дава дипломи за предателства ли?

Виктория Василева предаде Христо Бисеров и СДС; предаде Слави Трифонов и ИТН, щеше да предаде Стефан Янев и “Български възход”, ако генералът се беше подлъгал да я направи главен секретар на партията!

Николай Радулов се пробва в политиката през 2013 година чрез коалицията между НДСВ-НПСД-Лидер и “България без цензура” на Николай Бареков, 8 години по-късно се присламчи към Слави Трифонов и сценаристите като “експерт по националната сигурност”. Малеееййй!

П.П. Моето видео-интервю с Георги Георгиев, публикувано на 17 март в ПИК, вече е гледано от 525 000 зрители;

клипът на екипа на Слави Трифонов, с откъси от интервюто, е видян от 482 000 души.