“Жалко, щеше да е двоен празник!”, написа мъж с очила под новината за атентата срещу Гешев. Съпруг и баща на две деца

0
740
Иван Гешев Снимка: 24 часа

Една част от населението (слава Богу малка, но креслива) панически се мъчи да внуши, че главният прокурор е инсценирал опит за покушение срещу себе си, семейството си и служители на НСО

Диляна Ценова Снимка: фейсбук

Диляна Ценова, фейсбук

Една част от населението (слава Богу малка, но креслива) панически се мъчи да внуши, че главният прокурор е инсценирал опит за покушение срещу себе си, семейството си и служители на НСО.
Същата част, която търсеше нещо гадно за костницата на падналите в Априлското въстание, за да оправдае самоцелната простотия на Рут Колева.
Тази част оправдава Иванчева, гък не дава да се каже, че Кирил Петков е нарушил Конституцията, един ден марширува след вдигнатия юмрук, на следващия го проклина.
Въпросната част всъщност е мижаво зрънце от глобалната мозайка, която се опитва да напасне целия свят спрямо комплексите си. Голямото общество, което награждава провален филм заради гръмогласния политически пиар на режисьора. И забранява книги. Отмъщава на паметници, редактира миналото, отрича гениите, за да прослави посредствеността си, отменя християнството, думите “майка” и “баща”…
С промит от опорки мозък нейната тукашна жалка отломка заклеймява натиска от Изток, а в същото време се чувства поласкана от натиска от Запад. Слави се с елитни маниери, говорейки за пишки от трибуната на парламента. Гледа отвисоко, иска да властва, пък е клекнала!
Най-тревожното е, че старателно възпитава и поколението си в своята бълнувана, измислена реалност.
“Жалко, щеше да е двоен празник!”, написа мъж с очила под новината за атентата срещу Гешев. Съпруг и баща на две деца.