Агент „Сашо“ обвини Бабикян и Хаджигенов в колаборация с ДПС

0
888
Писмото на Хаджигенов и сие до ДПС.

Арман и Николай, има стъпки, които не се правят, пише Илиян Василев

Агентът на Държавна сигурност с псевдонима „Сашо“ Илиян Василев нападна съдружниците на Мая Манолова Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, като обвини в колаборация с ДПС.

Поводът стана писмо на „Триото“ вече дует до Слави Трифонов, „Демократична България“, БСП и ДПС с призив за „последен шанс за постигане на съгласие преди изборите“.

От писмото, публикувано от Василев, става ясно, че за тандема Бабикян-Хаджигенов ДПС вече не са „мафия“ и „задкулисие“. Затова им предлагат да се пазарят за общ съюз преди изборите за сваляне на „едноличната власт в страната“ като предварително се разберат как да действат в парламента.

Жалният пост на Илиян Василев.

Арман и Николай, има стъпки, които не се правят. И това е една от тях. Да призоваваш за „последно“ за общи действия, „съгласие“ преди изборите, с ДПС, които са опорна греда на режима е мека казано наивно, да не говоря по-тежки думи. Предизборната борба не би трябвало да включва крайни форми на пиар.

Всичко което сме са нашите избори и решения, и като преминахте от неформални лидери на протеста към политици, би трябвало да осъзнавате и новите си отговорности.

Този определено не е добър ход от ваша страна.

ГЕРБ веднага ще го използват не само срещу вас, но и срещу опозицията, нали адресирате и Нинова.

Успех, но не по този начин“, пише гневно Агент Сашо..