Борисов: В политиката инатът на никого не е дал добро

0
98
Борисов в Стряма. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Ние сме с най-либералните мерки, обяви премиерът

Премиерът Бойко Борисов посети храм „Свети мъченици София, Вяра, Надежда и Любов“ в село Стряма.

Заедно с него е и министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и Деница Сачева и представители на местната власт.

По време на посещението си, премиерът коментира и датата за предстояшите избори. „В политиката инатът на никого не е дал добро“, каза той.

Борисов изрази загриженост и, че на 4 април е най-строгият пост на евреите, а католиците имат Великден. „Надяваме се, че ще отидете да гласувате“, каза Борисов.

Той коментира и средствата за вероизповеданията в страната. „Знаете, че и за православните свещеници, вие си получавате заплатите години наред вече, ходжите, Мюфтийството, католическата общност и на всички останали“, каза още Борисов и отчете, че България е прекрасна страна.

Борисов запали свещ за здраве в църквата. Той си спомни и за покойния проф. Божидар Димитров. Именно той заедно с премиера Бойко Борисов са основните дарители на храма.

След това премиерът посети и „Индустриална зона Раковски”. „Това е огромна индустриална зона. 5 милиарда оборот, над 200 компании“, каза той.

Социалният министър Деница Сачева уточни, че благодарение на индустриалната зона в последните 20 години са били осигурени 35 000 работни места.

Премиерът коментира и мерките в страната ни и ги определи като либерални.

Либерални мерки, няма вечерен час. Още от гръцката криза през 2009 година – най-голямата финансова криза. После миграционната криза. В България – нула миграция.

„27-ми сме по заразяемост в Европа и заводите работят. Милиард и 300 милиона близо сме дали от двете, каза той.