Гешев: Разкрити са две нарколаборатории в Ловешко

0
27
Снимки: ПРБ

Борбата с разпространението на наркотици продължава, написа в туитър главният прокурор

Разкрити са поредните две нарколаборатории. Този път в Ловешко, съобщи в туитър главният прокурор Иван Гешев и публикува снимки.

нарколабораториянарколабораториянарколабораториянарколаборатория

Борбата с разпространението на наркотици продължава благодарение на методичната работа на прокуратурата и МВР в интерес на българските граждани, написа Гешев.

Днес той участва в работни съвещания с магистратите от Окръжна прокуратура-Враца, Окръжна прокуратура-Видин и районните прокуратури в двата града. С него бе и апелативният прокурор на София Радослав Димов.

Основни теми на разговорите бяха приоритетите в работата на прокуратурата, противодействието на конвенционалната престъпност и зачестилите атаки срещу независимостта на съдебната власт.

Срещите са част от продължаващата обиколка на главния прокурор в петте апелативни района на страната. По време на посещенията той се запозна на място и с условията на работа на магистратите и съдебните служители.

В рамките на провеждащата се във Врачанския регион операция срещу битовата престъпност главният прокурор Иван Гешев, апелативният прокурор на София Росен Димов и зам. главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев  посетиха и врачанското село Краводер, където разговаряха с местни жители.