Журналистката Калина Андролова със съвет към президента Радев: Най-първо е нацията, а чак след това амбициите на жена ви

0
454
Румен Радев

Само с инат, двусмислени намеци, алчност за власт и вероломни удари по противника не става, казва тя

„Ето така се прави, когато имаш стил и обич към нацията. Вдъхва се увереност, подчертава се, че това е един горд и успешен народ, успокоява се, че всичко ще бъде наред. И че бъдещето ще е добро. Дори Радев да гледа това обръщение към британската нация (в което се съмнявам), пак няма да може да осъзнае колко далеч е от профила на един нормален политически ръководител, какъвто президентският му пост предполага да бъде.“, написа журналистката Калина Андролова във фейсбук по повод обръщението на английската кралица и поведението на президента Румен Радев в последните седмици.

„За 4 години Радев не можа да превъзмогне случайността на появата си в политиката. Само с инат, двусмислени намеци, алчност за власт и вероломни удари по противника не става. Трябва да имаш политическа интелигентност кое, кога и как е допустимо. Най-първо е нацията, а чак след това амбициите на жена му“, казва Андролова.