За Хаджигенов пандемията е „грипче“

0
121
Николай Хаджигенов
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Николай Димитров - ГЕРБ/СДС

Възмутени потребители сринаха със земята адвоката

Tribune.bg

Известният със своя цинизъм и арогантност адвокат Николай Хаджигенов от „Отровно трио“ отново потресе с публикация във фейсбук. „На БОЙче не му остана друга възможност да се задържи на власт, освен грипчето. Имаме лоша новина. Нас не ни е страх! “, пише Хаджигенов.

Под публикацията възмутени хора се удивяват на думите му и не разбират как може да се подиграва с мъката на хора, загубили от ковид близки, роднини и приятели.

Alexander Arnaudov:

Ужасно е, че с лека ръка една световна трагедия бива отритната като „грипче“ и при това с цел повдигане на политическа дискусия.

Животите на лекари, учители, работници на първа линия и хиляди болни хора са под постоянна заплаха, и стрес вече повече от година. Тъжно е, че хората го приемат на сериозно, само когато близък човек бъде засегнат от пандемията.

Мартин Русев:

Трудно ми е да опиша погнусата, с която прочетох жалкия Ви статус. Дано останете извън парламента, за да не влизат в Народното събрание допълнително болни мозъци.

С коментара си се изплюхте в лицата на всички българи, които изгубиха свои близки в последната година. Ей така, за да натрупате някое друго харесване, като се направите на интересен. Позор.

Blagovesta Joteva:

Мале, ти си тръгнал да взимаш властта и да се грижиш за народа. Ужас! За малко да се подлъжа и да гласувам за вас. Мерси, че ме спряхте навреме

По повод поста на Хаджигенов Боби Ваклинов написа на страницата си в социалната мрежа:

„Да наречеш „грипче“ пандемия от такъв мащаб, с толкова много почернени и опустошени от мъка семейства, при такъв ръст на хоспитализираните, с такъв безпрецедентен натиск върху интензивните отделения и най-страшното, с такъв висок брой заразени ДЕЦА, част от които също се налага да бъдат хоспитализирани(!!!), това е откровен, тежък цинизъм и непростима подигравка с лекарите, които са на предела на силите си! Позорен акт, зад който прозира преследването на дребни политически сметки и отговаряне на моментни обществени настроения в името на заветната цел – прескачането на 4-процентния изборен праг!“.