Използването на деца за политически цели прерасна в употреба на инвалиди за сваляне от власт

0
522
Снимка: фейсбук

Минеков нагло усмърдява всеки опит да се разкаже истината за това кой им плаща на тези тримцата


Любомир Канов, фейсбук

Педофрастията (използването на снимки на деца за политически цели) прерасна в ананкофрастия. Използване на инвалиди за сваляне от власт. Интересни аналогии с BLM /black lives matter/.

Това написа в профила си във фейсбук психиатърът доктор Любомир Канов. Коментарът му идва след вчерашните сцени в Народното събрание, където протестиращите Мая Манолова и представители на „Системата ни убива“ влязоха с младеж, който е с увреждания, а после не пожелаха да напуснат сградата. Това не са първите снимки на Манолова в този дух. Преди време тя дори седна в инвалидна количка, за да бъде снимана в акция, чиято цел беше да покаже трудно придвижване в града, припомня Tribune.bg. В друг Канов пише:

Много трудно е да се гледа глупецът Минеков как нагло усмърдява всеки опит да разкаже истината за това кой им плаща на тези тримцата, какъв е бил баща му по времето на Живков, как и от какво са живели при комунизма и от какво “изкуство”, и кой го заплашва заради неговата гражданска “доблест”. Не иска да каже кой е мафията. Загадъчно заплашителен лицев израз. Високомерно, нахално излъчване, гарнирано с жалостен поглед на жертва и глас на възмутена невинност. От такива хора на човек му става срамно да се нарече българин и започва да изпитва омерзение към това откъде се пръкват такива индивиди. Национална интелигенция? Хора на изкуството? Лидери на народа? Боже, опази!