Кубрат Пулев: Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си

0
48
кубрат пулев
Кубрат Пулев

Няма никакви рискове за моята кариера в Щатите, въпрос на време е да получа работната виза, твърди боксьорът

„На летището в Чикаго полицаите, служителите, всички бяха суперучтиви. Снимахме се, даже се смяхме. Бях им доста интересен като личност и се бяха събрали всички… Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си. Не виждам някакви притеснения или проблеми. Имаше някакъв проблем с визата, който и те самите не успяха да уточнят. За мен всичко е окей, така е трябвало да се случи. И Ванга е казала „Следвайте знаците“. Това е знак, че трябва да се подготвям в Европа по-концентрирано, а не в Щатите“, заяви Кубрат Пулев пред bTV.

В момента Кобрата е в Берлин, където продължава подготовката си за дългоочаквания мач с Антъни Джошуа.

„С тази виза B1/B2 си влизам всеки път в Щатите и няма никакъв проблем. Това е от поне 5 години. Не знам какво се случи. И те самите не са наясно, но както и да е. Моята виза е бизнес-туристическа, с която моите адвокати ми казаха, че имам право да се боксирам, да пребивавам в Щатите – всичко. Въпреки това ние сме подали документи още миналата година, преди последния ми мач, за работна виза. Просто малко са се забавили“, допълни Пулев.

„Няма никакви рискове за моята кариера в Щатите. Всичко е перфектно, всичко е супер. Единственият враг на човека може да бъде той самият. Всички други могат да му помагат. Въпрос на време е да получа работната виза. Аз не съм казал, че отивам да работя. Аз тренирам и се подготвям там. Нито имам мач. Но така са решили.“