Майка: Моля, помогнете да намерим сина ми!

0
51
Снимка: МВР

6-и ден 22-годишният Дарин Лазаров е в неизвестност. Телефонът и колата му са открити, но от него няма следа. Момчето е студент в Академията на МВР

Вече шести ден момче, учило в Академията на МВР в София, е в неизвестност. 22-годишният Дарин Лазаров е видян последно в района на околовръстното близо до столичния квартал „Драгалевци”. Телефонът и автомобилът му са намерени, но от момчето все още няма и следа.

„Потърсихме навсякъде в Самоков и в района на София. Тъй като столицата е голяма, се насочваме към места, на които последно е забелязана колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място”, каза майката на момчето Тони Лазарова пред NOVA.

Тони Лазарова

Тя обясни, че вечерта преди изчезването си Дарин е бил на приятелска среща в Самоков. „След това предполагаме, че е тръгнал към София. Смятаме, че към онзи момент е бил сам. На срещата не е показал агресивно, объркано или смущаващо поведение”, разясни още Лазарова.

Майката обясни, че не е усетила нещо, което да я притесни. Посочи, че досега момчето никога не е изчезвало.

Допълни още, че когато са открити телефонът и колата на Дарин, следи от насилие не са били забелязани. „Не знаем към кой момент къде може да е отишъл. Работим ние, както и органите на МВР, по всяка една версия, защото може да е някъде против собствена воля или да е някъде, където да се губи цялата следа”, каза Лазарова.

Майката призова всеки, който е видял детето ѝ, да се свърже с органите на реда.

Дарин Лазаров