Младежите в ГЕРБ плътно зад Борисов

0
320
Георг Георгиев

Възрастта може да бъде плюс, но тя не е параван за безотговорност, хаос и анархия, напомнят от младежката организация на управляващата партия

„Ние, младежката организация на ПП ГЕРБ, най-голямото, най-многобройното и най-силното дясно младежко политическо формирование в страната, със своите над 16 000 членове на възраст между 18 и 31 години, заставаме плътно зад министър-председателя Бойко Борисов“, написа във фейсбук Георг Георгиев. Той е председател на младежката организация на ГЕРБ.

„С активната си гражданска, публично и ясно изразена позиция нашите представители – ученици и студенти – завършили у нас и в чужбина, предприемачи и инвеститори, заети в публичния и частния сектор, отказваме от името на младите българи да бъде говорено с омраза, агресия и цинизъм.

Уважаваме нашите връстници. С много от тях споделяме обща визия за правова държава и бъдеще на страната, в която сме избрали да живеем, работим и плащаме данъци.

Но никога няма да позволим енергията на младите да бъде варварски експлоатирана и грубо употребявана за силно ограничени лични цели, а лицата на шепа търсещи сензация – представяни като олицетворение на исканията на всички принадлежащи към новите поколения. Да си млад е предимство, но не и вечно оправдание.
Възрастта може да бъде плюс, но тя не е параван за безотговорност, хаос и анархия.
Напомняме, че представителите на МГЕРБ също сме млади и темпераменти. Търпеливи и уважителни, 16 000, имащи силно развито чувство за справедливост. И ред.