Пациентка на ВМА с огромен жест към лекарите, трогна ген. Мутафчийски

0
51
Снимка: фейсбук

Елена Николова дари 25 лв. от социалната си помощ на медицинския персонал

Именничката Елена Николова, която е дългогодишен пациент на ВМА, трогна ген. Венцислав Мутафчийски и целия екип на болницата с огромен жест.

“Получавам месечна „социална помощ” от 54 лева. От тях изпращам 25 лева за медицинския персонал на първа линия срещу COVID-19 във ВМА. С благодарност се прекланям пред техния подвиг. Освен това аз съм лекувана от сериозно заболяване в пулмологията на ВМА през 2014 г. от д-р Енчева, била съм 10 години диспансерно лекувана и обгрижвана от ендокринолога д-р Попов, на които благодаря. На всички пожелавам крепко здраве, радост в техния личен живот и удовлетворение от техния всеотдаен труд”, пише в писмото си до началника на ВМА Елена Николова от София.

„Този жест ме трогна изключително. Дълбока благодарност към г-жа Елена Николова, която днес празнува имен ден. Да е жива и здрава“, заяви по време на брифинга на Националния оперативния щаб генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

„Да даряваш е сила. Прекланяваме се пред Вас, г-жо Николова, и Ви благодарим от сърце за този малък жест с огромна за нас стойност!“, заявиха от ВМА.