Стъки кани на дебат някой от Отровното трио

0
65
Отровното трио

Преди това да се закачим с него на детектор на лъжата и да отговорим на въпросите: плаща ли ви някой, плащате ли на протестиращи и чии интереси обслужвате, призовава ММА боецът

Станислав Недков-Стъки

Станислав Недков-Стъки, фейсбук:

ПОКАНА ЗА ДЕБАТ

Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойният, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне същественият дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2. Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!