БСП-Перник покани Кирил Добрев да стане техен член

0
36
Кирил Добрев Снимка: фейсбук

Изключването му е заради страховете за партийното оцеляване на настоящия председател на предстоящия конгрес, твърди лидерът на организацията Стефан Кръстев

„Каня Кирил Добрев да членува в пернишката организация на БСП. Изключването му е заради страховете за партийното оцеляване на настоящия председател на предстоящия конгрес“. Това заяви председателят на БСП-Перник Стефан Кръстев, пише „Гласове“.

По думите му изключването е скандално и припомни, че на Георги Димитров е дадено право да се защити, а в този случай тук е отнето това право на инакомислещите.

„Няма да крия, че ми става приятно и благодаря за подкрепата, която получавам от много членове на БСП и дългогодишни партийни другари, с които сме спечелили не една и две победи”, коментира Кирил Добрев по време на срещата си със социалистите в Перник. „За мен БСП винаги е била и остава моята партия, за която ще продължа да работя, независимо кой е председател“, допълни Добрев. Освен от Перник той е получил покани за срещи и членство и във Велико Търново, Габрово, София област, Сливен и др.