Триото с наръчник на „въстаника“: Без знамена по колите, да се ползват буферни паркинги и метро

0
174
"Апостолите" от Отровното трио

„Апостолите“ публикуваха ценни инструкции за всички „революционери“ и „борци срещу корупцията“

Подготовката за Великото народно въстание на 2 септември тече с пълна сила. От „Отровното трио“ публикуваха ценни инструкции за всички „революционери“ и „борци срещу корупцията“, който ще пристигнат от провинцията, съобщава Tribune.bg.

„Апостолите“ пуснаха инструкции в картинки на всички буферни паркинги, които могат да бъдат използвани на влизане в София. После най-добре „въстаниците“ да продължат с метрото и градския транспорт. От триото прилагат и линк към условията за ползване на паркингите на сайта на Центъра за градска мобилност.

„За да стигнете най-бързо и безпроблемно до Народното събрание, най-добре ползвайте метро/друг градски транспорт и след това пеша. Препоръчваме ви, когато пътувате към София, да не развявате знамена от колите си, да не слагате стикери „Оставка“ и подобни отличителни белези, че отивате на протеста, тъй като е възможно органите на реда да ви спрат, преди да стигнете в София“, предупреждават лидерите на „четите“.

В коментарите кандидат-революционери разменят и съвети как да се стигне от гарите и автогарите до сборната точка на въстанието – най-лесно това ставало с метрото.