Сестра Галева и триото са готови с дявола ортаци да станат, само и само да се вредят до келепира на властта

0
276
Снимка: фейсбук

Сега ще правят римейк на Капута

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Соня Колтуклиева, фейсбук

Мая Манолова и “Отровното трио” не се ли чувстват унизени да повтарят номерата на Николай Бареков?! Той организираше някакви отрепки да се кикерчат с вулгарни крясъци в Банкя пред дома на Бойко Борисов. И какво постигнаха – пратиха Бареков да си прибира тлъстите заплати от Европарламента и после да се покрие в луксозната си къща.

Мая и триото щели да се забавляват с мегафони пред дома на Бойко Борисов в събота. Като не успяха цяло лято и цяла есен да увлекат след себе си народа, разигравайки скечове с мъртви риби, развалени яйца, прашки, подпалена слама, ковчези и бесилки…завтекоха се към Банкя. И какво толкова ще крещят?! Какво не са избълвали още?

Пред кого се доказват Мая и триото – пред избирателите ли, пред президента Радев ли, пред Черепа ли, пред спонсорите си ли?! Понеже са скръндзи, искат предизборната им кампания по медиите да мине безплатно, привличайки с номера от селски вечеринки камери и микрофони.

Римейк на Капута – толкова ли можа да измисли пиар гуруто Арман Бабикян?
Ода на неблагодарността – само на това ли е способна Мая Манолова, която Бойко Борисов спаси от смърт – физическа и политическа.

Значи борците за морал и справедливост най-напред тръгнаха да търсят аркадаши в ДПС, партията на Ахмед Доган и Делян Пеевски; в БСП, партията на бившите комунисти и настоящи съсипатели на държавата през управлението на Виденов и Тройната коалиция; готови са с Дявола ортаци да станат, само и само да се вредят до депутатските банки и келепира на властта. Тогава – с какво са по-различни от тези, които тричат и отричат?!

Мая и Триото повтарят издънките на дуета Корнелия Нинова-Елена Йончева, които превърнаха предизборната кампания на БСП във вендета срещу Бойко Борисов. И докъде стигнаха, след като седмици наред бълваха сензации и компромати по медиите?! БСП загуби изборите, Елена се ветрее из Брюксел и злослови срещу Корнелия, осигурила й евро-имунитет срещу прокурорските обвинения.
Корнелия Нинова гневно изригна вчера: спрете се – стига компромати, интриги, жълти сензации, трябва да се погрижим за хората и тяхното добруване. Ами спрете се, де! Погрижете се, де!

Мая не я е чула. Мая, именувана от кюстендилци Сестра Галева, друго не знае, освен да шуми и безчинства. Той и Николай Хаджигенов така я оцени – “кривата щанга”. Ама на Манолова, ако целият свят й е крив, какво са й виновни хората, които ще гласуват за нея – защо срамИ потенциалните си избиратели?!

Защо ли… защото няма срама. Разведе Ангел Найденов; измисли костинбродската афера; направи себе си заместник-парламентарен шеф, а мъжа си – министър на отбраната; възползва се от позицията на омбудсман – позиция, подарена й от Бойко Борисов; правеше се, че помага на хората, докато всъщност си правеше прически и личен пиар, а бедните и отчаяните чакаха помощ.

… От тези, които искат да ни управляват утре, днес очакваме нови идеи, смислени проекти, почтеност и позитивна енергия за промяна. Не е ли ясно вече?!