Станко Йовчев: Сестра ми Борислава не познава Борисов, нито аз и родителите ми

0
215
Борислава и Станко Йовчеви Снимка: Tribune

Върти се постоянно едно и също нещо, когато наближават избори. Според мен ще има пак нови избори, коментира бившият футболист на ЦСКА

„Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познаваме Бойко Борисов. Историята с къщата в Барселона не ме интересува изобщо. Борислава, както и аз не се притесняваме изобщо от този случай и той по никакъв начин не ни се отразява“. Това обявил пред „България Днес“ бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев.

„Като гледам, се върти постоянно едно и също нещо, когато наближават избори. Според мен ще има пак нови избори. Това говорене е предизборно. Нас изобщо не ни интересува това, че ни свързват с някого. По никакъв начин не ми се отразява този казус, аз съм над тези неща. Гледам си семейството и работата и оттам нататък нищо друго не ме интересува. И сестра ми е над нещата“, добави пред вестника Станко Йовчев.

Още преди една година Йовчев заяви, че Борислава вече не живее в Барселона в къщата, за която се твърдеше, че ѝ е подарена от Бойко Борисов.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише“, категоричен е той.

Борислава Йовчева, както и Бойко Борисов са разпитани като свидетели по делото „Барселонагейт“, съобщиха вчера от спецпрокуратурата. Бившият премиер нееднократно е заявявал, че никога не е купувал къща в Барселона. Бизнесменът Александър Чаушев преди дни заяви, че той е бил собственик на имота, но го е продал. Наел бащата на Йовчева да се грижи за къщата, когато я купил.