Антон Тодоров: Претърсете кабинета на Хитлера!

0
211
пламен узунов
Пламен Узунов - вдясно е дегизиран като Хитлер.

Бившият депутат от ГЕРБ коментира във фейсбук разследването на връзката между президентския съветник Пламен Узунов и бизнесмена Пламен Бобоков

бсп
Антон Тодоров

 

Антон Тодоров

Не че се бъркам на прокуратурата, но като съвестен гражданин и пилигрим на правовата държава си мисля няколко неща:

Както предполагах, прокуратурата установи движението на пари, в случая през охранителната фирма, която де факто си е негова. Услугите, които са извършвани, са различни от договора, който има, но задължително са правени, и то срещу пари. Не се е облажил обаче само Хитлера, си мисля аз. Доколкото познавам тъмните, неосветени дебри на президентската администрация. Долу-горе мизата им е 200 бондака при движение от 4 млн. лева – примерно съотношение посочвам. Очевидно е, че ще опере пешкира секретарят, който се явява посредник, но вероятно е намесен и този, който назначава!

Нямам информация за действията на прокуратурата, но на базата на здравия смисъл /провереното емпирично знание/ си мисля, че е трябвало да му направят обиск, претърсване и изземване от служебната канцелария в президентството. Там са най-важните и основни неща. Много е просто – теренът на президентството е с особен статут, ерго има режим, който уж пази президента и администрацията му, но този охранителен режим може /без да осъзнава/ да е впрегнат да пази и далаверите им, както и техните следи в тях. ПРОВЕДЕТЕ ПРЕТЪРСВАНЕ НА КАБИНЕТА НА ХИТЛЕРА. Не е късно да му изземат компютъра, защото дори да е с изтрита информация, добър специалист ще я възстанови за часове.

/от фейсбук/