Васил Найденов след катастрофата: Половината кола я няма

0
32
Васил Найденов

С контузено коляно певецът все пак излязъл на сцената

„В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но съм имал проблеми, колегата ми е със спукано ребро. Но при такава силна катастрофа минахме метър и то бая минахме метър, защото колата до половината я няма”, коментира пред NOVA големият български певец Васил Найденов, който вчера преживя тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия”.

Найденов със своя импресарио е пътувал към Казанлък за участие в предизборен концерт на местна коалиция, когато се случи инцидентът. В Казанлък го приеха в многопрофилната болница с контузия в коляното, където го стабилизираха и той успя да излезе на сцената, макар и с много силни болки в крака.

„Силна катастрофа беше”, подчерта Найденов. „Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата. Какво се случи? Просто пред нас караше много хубав „Мерцедес” нов модел и в един момент рязко намали, а отдясно имаше тир и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем. Трябваше или да се ударим в тира, или в мерцедеса, защото той намали рязко скоростта поне с 40-50 км/ч по-малко и автоматично се случи това”, разказа певецът.

„Аз не бях убеден, че ще мога да пея, защото много ме болеше кракът. Но не ми е за първи път. Такава ние работата”, посочи Васил Найденов