Велислава Дърева към Анна Заркова: Никаква полиция не е нахлувала в СБЖ! Що за провокация от твоя страна!

0
248
Анна Заркова

СБЖ е подопечна на руското посолство псевдоорганизация, написа във фейсбук Стефан Ташев

Журналистките Велислава Дърева и Къдринка Къдринова се възмутиха от „новината“ на колежката си Анна Заркова, че полиция е влязла в Съюза на българските журналисти /СБЖ/.  „Щом преследват съюза с полиция, значи е жив. Размърда се напоследък и вече го бият“, написа във фейсбук Заркова. От МВР заявиха пред „24 часа“, че във връзка с проверка в СБЖ е отишъл един служител, който предния ден дори се обадил по телефона на шефката на съюза. Взел е документ и си е тръгнал.

„С цялото ми уважение, Ани, но съм изумена как може така безотговорно да поднасяш и разпространяваш откровена манипулация. Побъркала си всички медии!“, написа под поста й Къдринка Къдринова и обвини колежката си, че хвърля „фалшиви бомби“, за да си прави личен пиар. „И драсваш клечката на Съюза на българските журналисти, за да изглеждаш по-добре на отблясъците?!“, написа Къдринова малко преди коментарът ѝ да бъде изтрит, съобщава Tribune.bg.

По-късно по темата се включи друга известна журналистка от левите среди – Велислава Дърева. „Ани, никаква полиция не е нахлувала в СБЖ! Що за провокация от твоя страна!“, написа тя.

„Гледам някакви тюфлеци се тръшкат за СБЖ. Да ви обясня. СБЖ отдавна няма, има клуб на някакви червени пенсионери. Началничката на СБЖ никога не е била журналист, не е написала нито един журналистически материал. Писала е само доноси за Държавна сигурност – ДС. С псевдонима Виолета. И е превърнала СБЖ в подопечна на руското посолство псевдоорганизация. Реално СБЖ е част от хибридната война, която се води срещу България. Това е“, коментира случката журналистът Стефан Ташев във фейсбук.