Витков пита Трифонов: С какви средства се издържа телевизията ви, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?

0
221
Светльо Витков

Предполагам, че е важно за всички избиратели, пише председателят на „Глас народен“

Председателят на ПП Глас Народен Светослав Витков отговори на обвиненията на Слави Трифонов, че неговата партия не е върнала надвзетите партийни субсидии в законовия срок, който изтече на 31 януари. По думите на Витков „Глас Народен“ не взема субсидия от 2017 година, припомня Tribune.bg.

„Иначе ще възстановим тази крупна сума, която ти взимаше лично за една вечер в bTV, но… когато имаме възможност“, написа той на официалната страница на Глас Народен във Фейсбук и попита телевизионния водещ:

„С какви средства се издържа телевизията ви, а особено екипа, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?“ Ето цялата публикация:

„Уважаеми Г-н Трифонов,

Или Тошко,

щото не вярвам Слави да пише. Поне не съм го виждал. Не казвам, че не може. За това има и сценаристи.

Обръщайки се лично към мен, в лицето на Председател на Глас Народен, ще Ви отговоря.

От учтивост, а не защото заслужавате.

Питате ме защо не сме върнали 13 или 15 хиляди лева от държавната субсидия на Глас Народен…

Отговарям. Глас Народен не взима субсидия от 2017-та година. Парите ще върна лично, ако ме препоръчаш за заем от твоя съсед и приятел, който не вярвам да ви е и спонсор.

Иначе ще възстановим тази крупна сума, която ти взимаше лично за една вечер в bTV, но… когато имаме възможност. Към момента се подготвяме за участие на изборите с лични средства. За разлика от вас.

Бих искал и аз да ви попитам нещо. С какви средства се издържа телевизията ви, а особено екипа, след като за месец, абонатите ви са платили около 2000 лв. ?

Предполагам, че е важно и за всички избиратели.

С Уважение:

Светослав Витков

Председател на Глас Народен“