Да запишем в Конституцията! Таткото е мъж, а мама – жена

0
91
Снимка: Pixabay

Няма трети пол, без гей бракове и гей осиновявания!

Георги Марков Снимка: фейсбук

Георги Марков, фейсбук

Приятели,

За първи път след Втората световна война в Европа е такъв мор – хиляди умират, станахме погребална агенция. Улиците са празни, 2020 е годината на маските. Последният месец ислямисти обезглавяват и колят християни – свещеници, полицаи, учители. Изнасилват малолетни (Франция, Германия, Холандия и къде ли не). Миграцията на ножа няма край.

При такава европейска трагедия, в края на седмицата ЕК удари дъното по цинизъм, безсрамие и глупост. Размахва ни пръст от догодина да признаем гей браковете и гей осиновяванията.

Въпреки чудесното решение на Конституционния съд за Истанбулската конвенция, трябва да направим още една крачка – да променим Конституцията. С големи букви и на висок глас да запишем: таткото е мъж, а мама – жена, няма трети пол, а гей браковете и гей осиновяването са забранени! Това прави в момента братска Унгария.
В средата на месец май догодина на изборите партиите да кажат какво мислят за това посегателство над християнските ценности.

За всички приятели, които са срещу джендър идеологията, поздрав с легендарната песен на Миклош Варга – „Старата Европа“. През 80-те години той спечели награда на „Златният Орфей“. Постарах се песента да е на английски, и то в изпълнение на уникални рок легенди: Клаус Майне и Рудолф Шенкер от „Скорпиънс“, Иън Андерсън от Jethro Tull, маджаринът Ласло Мандоки от „Чингис хан“, Тони Кери от Rainbow, Питър Мафей и други.
Чуйте я: