Издирват пак изчезнал преди 3 г. и крил се в гората младеж

0
41
Ивелин Узунов Снимка: 24 часа

Ивелин от Смилян е в неизвестност от два дни

Издирва се 23-годишен младеж, изчезнал преди два дни, съобщиха от полицията. По молба на близките му е обявен за издирване Ивелин Велинов Узунов на 23 години, живущ в смолянското хсело Смилян.

Младият мъж е напуснал дома си на 26 септември около 09:00 часа. Последно е забелязан около 09:30 часа в центъра на селото. Оттогава няма връзка с него и не се е прибирал. Ивелин Узунов е на видима възраст около 20-25 години, ръст около 182см., очи – кафяви, облечен е със сива буза, сини дънки и черни гуменки тип кецове.

След получаване на сигнал от близките на момчето, са организирани издирвателни действия, в които участват около десет служители на Районно управление-Смолян, полицейски следови кучета, служители на ТП ДГС-Смилян, доброволци.

Умоляваме гражданите, които имат информация за местонахождението на лицето да се обадят в най-близкото управление на МВР или на тел.112.

Ивелин изчезна и преди 3 г. и беше намерен след 10-дневно издирване. Тогава излязъл от родната си къща и казал, че отива да се поразходи.