Какво общо имат две малки деца с мафията?

0
100
Снимка: 24 часа

Фейсбук: „Този протест няма нужда от врагове, той сам си е враг“, „Радев и мутрите ви, вън!“, „Вие сте срам за България“, „Изроди“

Гражданско общество не се подсилва, когато караш неутралните да се отвратят.
Снощните сблъсъци пред румънското посолство, при които беше изпочупен автомобилът на жена, дръзнала да поиска да мине през блокадата, са най-коментираната тема в социалните мрежи, пише Tribune.bg и публикува няколко мнения.

Гроздан Караджов

ИЗРОДИ

Нищо! Никакви идеали и никакви искания не могат да оправдаят нечовешкото отношение на протестиращи на кръстовището пред румънското посолство! Никакви действия на горката жена не могат да са оправдания на сбърканата ценностна система на изродите, които изпотрошиха колата ѝ и изплашиха нея и горките й дечица!

Извършители, Вие сте СРАМ за България!

Асен Генов

Айде някой да ми каже какво общо имат две малки деца с мафията? Не опорката за властта, дето бездейства и не осигурява комфорта на блокиращите, а именно двете малки деца, заклещени от разярени безумници, чупещи колата, в която се возят? Това ли е новата нравственост в политиката, която се очаква да бъде наложена с революция от улицата?

Да речем, че майката-шофьор е навлязла в тълпата. Да приемем, че полицията е длъжна да обезпечи логистично блокадата на едно или друго кръстовище, а не го прави. Да речем, каквото си искаме, в подкрепа на тезата, че десет идиота имат правото да потрошат нечий автомобил в името на борбата с мафията. Да речем, че жената-шофьор на колата е доня на мафията. Двете деца обаче?!… безумен и абсурден акт на хора, които са вредни за каузата точно толкова, колкото и самата мафия.

Change my mind.

Димитър Лазаров

Общата възраст на момчето и момичето отзад е около 10.

Мисля, че не са членове на ГЕРБ.

Не сме членове на ГЕРБ и още стотици хиляди, които кротко се съобразяваме вече 40 дни с правото на всеки да изрази позицията си, като блокира кръстовище.

Аз съм протестирал още от 7-годишен.

Но тогава не затваряхме кръстовища. Нямаше нужда. Просто бяхме достатъчно.

Тогава не чупехме коли с деца вътре – каквито и да бяха родителите им.

Гражданско общество не се подсилва и не става по-многочислено, когато караш неутралните, които в България са най-много, да се отвратят.

А лично при мен този случай прави точно това.

Владимир Огнянов

Безотговорността на една майка не е оправдание за нападението над нея и децата ѝ. Този протест няма нужда от врагове, той сам си е враг.

А, са ме посочете като част от лошите, щото т’ва е аргумент…

Недялко Недялков

Радев, изверг, как ще спиш тая нощ? Защото една майка и двете ѝ деца няма да спят…

Аз викам да се вдигаме. Иначе ще ни избият по улиците.

Николай Облаков

Почна ли се вече с „Не съм от тях, како Сийке” или „независимите” медии вече търсят чужд женски профил с партиен фрейм?

Евгени Михайлов

Резидентът Радев трябва да е доволен тази вечер. Подстрекателството му даде резултат. Следовниците му в метежа потрошиха колата на семейство с две малки деца вътре.

Нали това искахте, другарю (п)Резидент?

Радев и мутрите ви – ВЪН!

Михаил Кръстев

О не, какъв шок, че рицарите на кръстовищните двулитровки, галантите на площадното клошарство, блюстителите на палатковия алкохолизъм са нападнали кола, в която е имало жена и деца.

Това е извънредно неочаквано на фона на досегашното им благородно поведение към други шофьори, баби с бастуни, медии и т.н.

Следващото изключително събитие ще бъде армията от бинарни мозъчни амеби, които в транс ще заредят свещенописанията на розовия Коран: „Това е ПРОВОКАЦИЯ”, „Къде беше ПОЛИЦИЯТА”, „Тази луда и децата ѝ са ГЕРБАДЖИИ”. InshProtesta!