Крадци задигнаха количката и играчките на дете в Бургас

0
14
Анна Кехайова Снимка: NOVA

Полицията преглежда камерите в района

Майка от Бургас сигнализира в социалната мрежа, че неизвестни са откраднали количката на детенцето й, както и негови играчки. Кражбата е станала в ранните часове вчера.

Количката, тротинетката и камиончето били оставени както обикновено на етажната площадка във входа, в който живее семейството. Младата жена е подала сигнал и в полицията.

„Вчера мъжът ми установи, че са изчезнали количката, тротинетката и камиончето. Това нещо е станало или през нощта, или рано сутринта. Те не са скъпи. Количката е най-обикновена, другите неща са по-евтини“, обясни Анна Кехайова пред NOVA.

„Най-много ме обиди фактът, че това са вещи на детенце“, допълни тя. След разпространението на информацията младата майка е получила редица сигнали и направила оглед около блока. В двор на жилищна сграда на съседна улица открила две от играчките. По думите на младата майка крадците са имали предварителна подготовка.

От полицията в морския град обясниха, че в района, където са открити играчките, има две камери. Записите от тях ще бъдат прегледани.