Мая Манолова пак се изложи: Призовава вътрешния министър, а не знае името му

0
178
Мая Манолова

Полиция е опитала да се свърже с една от майките – което било знак, че… я арестуват

Лидерката на „Изправи се.бг“ Мая Манолова отправи жален апел към МВР в защита на майките от „Системата ни убива“. За лош късмет бившият омбудсман не знае името на вътрешния министър и се обръща към човек на име „Христо Терзиев“, пише сайтът Tribune.bg.

„Призовавам министър Христо Терзиев МВР да спре репресията срещу майките от Системата ни убива – палатков лагер София. Заради листовки по време протеста на майките от Системата ни убива полицаи искат да арестуват!?! Спрете! Долу ръцете от майките!“, написа във Фейсбук Манолова.

Манолова явно не знае, че името на министъра е Христо Терзийски.

Това, което се разбира от думите на Манолова, е, че полиция е опитала да се свърже с една от майките – което било знак, че… я арестуват.

„Днес властта е на път да надмине себе си“, смята бившата депутатка от БСП. „Майките ще продължат да протестират срещу депутатите, защото те се опитват да убият техните деца“, заявява тя.

В 5-минутното си видео във фейсбук Манолова изпада и в още лирични отклонения – като Ангел Джамбазки, над когото бил „опънат чадър“, Сачева – която убила Закона за хората с увреждания и Бюджет 2021.