Момче с избити зъби на аматьорски турнир по футбол

0
31
Калоян Тилев Снимка: YouTube

Пострадалият твърди, че върху него се нахвърлили 7 души

Момче е било жестоко пребито след аматьорска футболна среща в София. Калоян Тилев е с няколко избити зъба и комоцио, след като тийнейджъри от противниковия отбор му нанесли десетки удари в главата, съобщи Нова тв.

„Зъбите ми са реимплантирани. Венецът ми е зашит. Болката вече отшумя. От комоциото при дневна светлина все още се чувствам замаян, болят ме очите”, каза пострадалият Тилев.

По думите му провокацията е дошла от другия футболен отбор по време на мач в събота вечерта. „Срещата се организира чрез Facebook. Дойдохме на игрището. Всичко започна нормално. По време на мача те започнаха да се държат по-грубо и да ни провокират. На това аз отговорих с малко по-остри влизания и вероятно затова ме нападнаха след мача”, разказа Тилев.

След последния съдийски сигнал играчите от другия отбор му се нахвърлили. „Аз нямах никакъв шанс срещу тях, защото те бяха седем човека”, допълни Калоян.

„Ругаеха ни, заплашваха ни по време на мача, че ще ни убият. Ние си мълчахме и не искахме да се стига до ексцесии”, обясни един от съотборниците на Тилев – Мартин Заков.