Питбули на крадци нахапаха градинар в Монтана

0
10
Снимка: Unsplash

Бандитите искали да му оберат фургона, оставили го окървавен на земята

Мъж от Монтана е бил нахапан от кучета снощи, след като се опитал да осуети кражба от фургона му в зеленчуковата градина, която стопанисвал, предаде Nova.

Питбулите се нахвърлили върху Методи Антов, като той разказва, че го нахапали по главата и врата, а едното дори за малко не му отхапало ухото. “Едното куче се спусна и ме захапа за главата, скъса ми дрехите, а другото успях да взема един кол и да го отблъсна“, разказва пострадалият.

Собственици на животните са били трима мъже, за които се подозира, че опитвали да разбият фургона на Антов. Те укротили кучетата, за да не го разкъсат напълно, но го оставили да лежи окървавен.

Пострадалият получил телефонно обаждане от свои съседки, които видели, че има необичайно движение около стопанисвания от него имот, но не подозирали, че ще се стигне до подобен инцидент, когато той пристигнал.

Методи е бил откаран в болница, за да получи медицинска помощ. За негов късмет, раните не били прекалено тежки. Полицията в Монтана издирва нападателите, но към момента няма задържани по случая