Предизборна глупост – хиляди хора бяха тероризирани от четири коли на „Системата ни убива“

0
248
Снимка: фейсбук

От Системата да са наясно, че от вчера са мразени и от всички, които изтеглиха късата клечка да се возят зад черните им знамена

Лияна Панделиева Снимка: фейсбук

Лияна Панделиева, фейсбук

В неделя вечер не ми се говори за политика, но вчера станах свидетел на предизборна глупост, която днес се разтяга в още по-непродуктивно продължение. Първо в посока Пловдив, а после и в посока София бяха тероризирани стотици, а вероятно и няколко хиляди напълно невинни хора, пътуващи по магистрала „Тракия“. Те бяха задържани от бавно пътуващи четири автомобила с черни знамена, поради което разстояние от 30 км отнемаше повече от час – от „Системата ни убива“ решили да правят демонстрация, като причиняват проблеми за напълно случайни хора.

Колко от участвалите в изтощителното упражнение водачи и пътници в колите са се отдали на мисли, посветени на нечии чужди права, след като техните собствени са нарушени? А дали протестиращите искат да преброят колко пъти са получили пожелания по адрес на цялото си родословно дърво?

През 1990 година СДС разпечата и разпространи плакат, който бе директен подарък за БКП-БСП – карта на България, обсипана с черепи. Само тази непремерена акция отдръпна десетки хиляди хора като потенциални гласоподаватели.

Та от Системата да са наясно, че от вчера са мразени и от всички, които изтеглиха късата клечка да се возят зад черните им знамена, а в двете посоки това бяха хиляди пътници. И между другото – всеки от тях в настоящото кошмарно време носи свои проблеми и това усилва несветлото им чувство към протестиращите чрез терор многократно.