Само в Breaking,bg: Божков отсвири „Отровното трио“ заради провала на протестите

0
866
Отровното трио

Тройката търси политическа подкрепа в „мафията“, а Черепа се пазари с БСП

Забегналият в Дубай Васил Божков-Черепа е отсвирил финансово „Отровното трио“ и е спрял кранчето на Бабикян-Минеков-Хаджигенов, научи Breaking,bg.

Причината-тоталният провал на т.нар. протести, организирани от тримата. Въпреки солидните финанси от Дубай триото се издъни в опитите за свалянето на Бойко Борисов, организирането на държавен преврат и махането на главния прокурор Иван Гешев.

Нещо повече, самите протестъри започнаха да търсят сметка на тройката къде са отишли огромните суми, които те получиха заради протестите. Васил Божков бе записан в законни СРС-та да обяснява как финансира протестите и се „кефи“ как се управлява „тълпата“.

Според запознати есента Черепа е осъзнал, че тримата не са свършили почти никаква работа и опитът за държавен преврат не е успял.

Затова кранчето им е спряно. Което е предизвикало оттеглянето на „Отровното трио“ от протестите. Божков чака съдебна регистрация на партията си „Българско лято“ и е решил да инвестира основно там, а не в провалени хора като триото.

Хора от кухнята на учредената предимно от служители на „Еврофутбол“ формация споделят, че босът е наредил спешно изграждане на структури, които да са готови за изборите. В новата партия цари еуфория, вече се разпределят министерски кресла, твърдят запознати. Причината е подготвяна и пазарена в момента коалиция с БСП. Да припомним, че в един от записаните разговори беглецът от Дубай разговаряше с депутата комунист от БСП Александър Паунов. Заради това Паунов бе изхвърлен от ПГ на „БСП за България“. Но това не е попречило на Божков да ползва контактите му за пазарлъци със столетницата.

Лозунгът на партията му щяло да бъде „Пряка демокрация“ каквото и да означава това.

Същевременно изританото на бунището „Отровно трио“ вече преговаря неофициално за подкрепа от собственика на един палат край София и друг край морето.

До вчера триото наричаше неговата партия мафия, но след като Слави Трифонов отряза тримата, те са преценили, че шансът им да влязат в парламента клони към нула.