Слави Трифонов ще се коалира с ДБ и Мая Манолова, защото са „по-малкото лошо“

0
165
Слави Трифонов Снимка: 7/8

Партия, която се нарича „Изправи се. Мутри вън“, да се коалира с първия приятел на мутрите – гротеска, цинизъм

„Бихме се коалирали с „Демократична България“ /ДБ/ и „Изправи се. Мутри вън“, защото са по-малкото лошо. Това заяви снощи Слави Трифонов по анцунг и с доста пренебрежителен тон в ефира на неговата телевизия 7/8. Той добави, че разговори с ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и Воля-НФСБ са невъзможни. Така на базата на това откровение за малкото зло ще се създава управляващата коалиция, пише „Скандал“.

Сега се чака отговорът на Христо Иванов и Мая Манолова дали като по-малкото лошо ще приемат поканата на Трифонов.

Избирателните на ДБ в социалните мрежи наричат лидера на „Има такъв народ“ „Чалгаря“ и „Мутрата“. Явно пак се очертава „исторически компромис за десните избиратели“. Този път унижението за подкрепящите „Демократична България“ ще е пълно.

Колкото до симпатизантите на протестърите от „Изправи се. Мутри вън“ ще припомним за близкото приятелство на Слави Трифонов с всички мутри от годините на прехода преди да се самоизтрепят. Все още се помнят концертите на „Куку бенд“ на борческите сборища и тържества. Много хора не са забравили и как Трифонов, освен че плака за Васил Илиев, се подигра грозно с певеца Дони за кампанията му срещу терора на мутрите „Не на страха“.

Тогава през 1996 г. стотици хиляди българи запалиха свещички на прозорците си в подкрепа на певеца против мутризацията на страната. И в това е гротеската и цинизма в жаждата за власт. Партия, която се нарича „Изправи се. Мутри вън“, да се коалира с първия приятел на мутрите, чието откровение е „Да, мутрите са ми приятели“.

За Слави Трифонов най-точно е определението на главния редактор на „Стършел“ Михаил Вешим: „Той е слуга на мутрите и ортак с престъпни босове, няма как да му повярвам за Рреферендума. Трифонов прави всичко за пари“.

Както се очертава, необятни са границите и възможностите на българската политическа реалност, отбелязва „Скандал“.