С какво е по-различен в лицемерието криптогеят в партията на Орбан от Корнела

0
88
Снимка: фейсбук

Участничка в един от най-гнусните видове приватизация през 90-те двадесет години по-късно орева орталъка с идеите си за „повече държава“

бсп
Антон Тодоров

Антон Тодоров, фейсбук

Йозеф Сайер, криптогеят от партията на Орбан с какво е по-различен в лицемерието от Корнела. Съдете сами – Сайер оревава орталъка срещу гей браковете и в защита на „традиционните“ ценности, а в истинския си живот е участник в гей партита, където ходи с раница, натъпкана с наркотици. Накрая бяга по водосточна тръба от поредното гей парти.

Да видим как са нещата при Корнела от гледна точка на лицемерието – тя, която е основен участник в един от най-гнусните видове приватизация, т.н. РМД приватизация през 90-те, двадесет години по-късно орева орталъка с идеите си за „повече държава“ и намеса на държавата, където се сетите. Е това не е ли лицемерие!!

Само се чудя и мая по коя водосточна тръба може да се спусне в опит да се скрие от извършеното в края на 90-те. А и не знам съществува ли на тази земя достатъчно здрава водосточна тръба, която да понесе… ъъъ… не тялото й, а лицемерието й!
Въпроси, въпроси!