Тъпо ще изглежда проф. Ангелов да тълкува римите в „творчеството“ на Хазарта

0
148
Ицо Хазарта. Снимка: фейсбук

Три велики мозъка от дискотечната индустрия се изказаха тия дни за коронавируса – Галена, Софка и Ицо Хазарта

Владимир Зарков, фейсбук

Три велики мозъка от дискотечната индустрия се изказаха тия дни по проблемите с коронавируса.

Галена, от онази вана с патето, каза, че такава болест няма!
Софка призна, че на село са й сложили преди 84 години ваксина и с нея се пази.
А Ицо Хазарта реши, че щом със здравния министър са на едни години, значи имат и еднакви познания. Затова „приятелю, аз сега ще ти кажа какво да правиш, защото съм сравнително успешен… певец“.

Хубаво е който може да пее – да пее. Който може да мисли – да мисли. Който може да лекува – да лекува. Поглеждането в канчето на другия те прави сравнително досаден, а опитите да даваш акъл – сравнително тъп.

Тъпо ще изглежда и професор Ангелов, ако вземе да тълкува избора на рима в „Имам човек“. Затова не се меси в „творчеството“ на Хазарта, а върши онова, което може – спасява животи.

Всъщност хубаво е да съдим за човек по това, което мислят за него най-близките му, тези, които най-добре го познават. Като Буч, който десетилетие май изкара в Ъпсурт с Хазарта. И накрая му посвети песен „любовна“, в която римува за Ицо: „Страшно келеме“, „шушумига“, „позьор“, „жалък палячо“, „твоят рап неправилен е, щот е п***раски“.

Или пък като съпартиеца на рапъра Комарницки, който се усъмни, че Хазарта „за кинти духа яко“.

Когато пораждаш такива съмнения, е хубаво да си държиш устата затворена…

ПП: Много ми е интересно Хазарта платил ли е данък на онези пари, които заработи от един концерт на ГЕРБ… И на другите, които заработва в заведенията, които сега натиска да се отворят. Много ми е интересно!