Управител на механа уби с ритници празнуващ клиент

0
143
Снимка: архив

Пиянската свада се разразила в Свищов

38-годишен мъж от Свищов е обвинен за смъртта на 45-годишен свой съгражданин. В хода на разследването са събрани данни, че на 12 юли тази година в заведение в Свищов той умишлено е причинил смъртта на по-възрастния мъж. След доклад на материалите в прокуратурата е привлечен като обвиняем, задържан е за 72 часа, съобщиха от полицията.

Драмата се разиграла в събота вечерта, когато в механата празнували баща и двамата му синове заедно с приятели. Мъжете са зърнопроизводители и поливали края на жътвата. На съседна маса се забавлявала компания от млади дами.

Посетителите в кръчмата пийнали и започнали закачки, които прераснали в свада. Семейството решило да си тръгва, но докато плащали сметката, започнал юмручен бой между сина на стопанката на заведението и бащата клиент. Той бил повален на земята, след което един от синовете му влязъл в спор със собственичката, която също била набита. Един от синовете на проснатия на земята баща се навел над него да провери какво е състоянието му.

Той получил два удара в лицето с крак от младия управител на кръчмата. Ритниците се оказали фатални и клиентът издъхнал.