Христо Иванов беше министър на “султана” и щастливо щъкаше покрай него като същински политически евнух

0
161
Христо Иванов Снимка: фейсбук

Защо не се е показвал публично със съпругата си

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Соня Колтуклиева, фейсбук

Христо Иванов се изокал във Фейсбук: “Борисов е изградил султански двор с фаворити и фаворитки, в който велик везир е Делян Пеевски”.

По-паметливите ще си спомнят, че след европейските избори през 2019 г. сътрапезникът на Христо Иванов Радан Кънев откровено заяви на пресконференция, че би работил със същия този “велик везир” Делян Пеевски в европарламента. А пък Христо Иванов беше министър на същия този “султан” Бойко Борисов и щастливо щъкаше покрай него, като един същински политически евнух.

Апропо, защо Христо Иванов никога никъде не се е показвал публично със съпругата си?! Европейските ценности предполагат да си горд със семейството си и да показваш съпричастност към семейните ценности.  Христо Иванов, който не блести с широка обща култура, би трябвало да знае, все пак, че султаните не показват, а крият ханъмите си в харемите, точно, както той крие Йорданка Минчева-Иванова. Доколкото научих, съпругата му нито е грозна, нито е проста – работила е в Европейската комисия и сега издържа 4-членното семейство с европейски проекти, докато съпругът й се задоволява да носи вкъщи само 1500 лева от заплатата си на председател на “Да, България”.

Бившият протестър Виктор Димчев намеква днес за “харема” на Христо Иванов от младежката секция на “Да, България”, а пък той е човек, който много знае, много помни. (“Христо Иванов защо не погледне в собствената си паничка с любовници, а мери другите?)

Един интересен въпрос е как “лидер” на “дясна партия” се препитава като “общ работник” на партийните членове и на партийните спонсори, а няма собствен бизнес и собствена професионална кариера? Това по-приляга на ляв лидер и затова навярно Христо Иванов има влечение към държавните служби и не признава “ляво-дясно”… просто защото цял живот е наемник.

В мокрите сънища на съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов (споделени вчера по БТВ) двамата с Христо Иванов ще управляват България в сговор с чалгаря-популист Слави Трифонов, с ярко червената русофилка, бивша синя седесарка, Корнелия Нинова и с физкултурника-подслушвач, страстен русофоб Цветан Цветанов, благословени от политическото ГМО на генерала от КГБ Решетников Румен Радев.

Ай, каква сияйна перспектива – ще настане един живот … живот като на кино, сътворено в Мосфильм под вдъхновяващата творба на Вера Мухина “рабочий и колхозница”.