Христо Иванов не казва кой е „тоя“, който звъни на Маджо, но нарочи Димитър Ламбовски за провокатор

0
141
Снимка: фейсбук

Според Бареков „тоя“ е Иво Прокопиев

Бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски е провокатор, който е пратен на протеста, за да очерни Христо Иванов. Това е обяснението, което лидерът на „Да, България“ и почитателите му дават за прихванатия снощи на протеста разговор между двамата, съобщава Tribune.bg.

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо. Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“. Чу се снощи по време на живото предаване на Иванов във фейсбук. Последва „Шшт“-кане и уговорка да говорят „после“.

„По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития.  Г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата „изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо…”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.

Според публикация в профила на бившия евродепутат Николай Бареков „тоя“, който е звъннал на Маджо, по всяка вероятност е Иво Прокопиев. Бареков обаче според феновете на Христо Иванов също е част от задругата за очерняне на чистия му образ.