12 кошмарни сценария с новия Отечествен фронт на власт

0
268
Снимка: архив

Изборът в неделя е много прост – между нормалността и перверзията

Агенция ПИК

Изборът в неделя е много прост – между нормалността и перверзията. Гласувайте за новото ОФ (комунисти, ченгета, мутри, мутреси, джендъри), ако искате:

1. Реанимация на сталинизма, Народния съд, издаването на присъди в аванс, скалъпени процеси срещу доскорошните управници, политизация на прокуратурата и цялата съдебна система, овладяването й от грантови НПО-та и техните адвокатски кантори, гонения на инакомислещите като „народни врагове“, тотална медийна цензура.

2. Чистка в цялата държавна и общинска администрация. Стотици хиляди остават без работа, дагмосани като „калинки“ и „клиентела на ГЕРБ“.

3. Фалит на банки, обезценяване на спестяванията, скоростна инфлация, ръст на безработицата, както се случва по традиция при всеки управленски мандат на БСП. Бъдещият икономически министър Румен Гечев ви го гарантира.

4. Замразяване на европомощи, обществени поръчки и инфраструктурни проекти – също запазена марка на „Позитано“ 20 и коалиционните й партньори.

5. Укрепване на ДПС и Сараите във властта чрез сателитните партии „Има такъв народ“, Демократична България и „Мутри, вън!“.

6. Преориентация на външната политика от Запад към Изток. Членството на България в ЕС и НАТО ще бъде поставено под въпрос, а най-вероятно ще се инициира референдум с неясен изход. Развихряне на руската шпионска агентура в София под благосклонния поглед на главнокомандващия Румен Радев.

7. Скоростно приемане на Истанбулската конвенция и гей браковете. БСП е част от европейското семейства на ПЕС, които са основни лобисти на конвенцията. Публични защитници на джендъризма са адвокатът на София прайд Николай Хаджигенов от „мутрите“ и целият актив на „Демократична България“. Парламентарното мнозинство е подсигурено.

8. България сваля ветото си за приема на Северна Македония в ЕС. Регистрират ОМО „Илинден“, признават македонското малцинство. ВМРО не е вече във властта и няма пречка за сепаратизма, подклаждан от соросоидите.

9. Без Бойко Борисов отношенията с Турция се изострят. Ердоган сваля щита и бежанският поток нахлува свободно на българска територия.

10. Морална, а скоро след това и съдебна реабилитация на подсъдимите олигарси Васил Божков, Цветан Василев, Бобокови, Миньо Стайков, Баневи, Арабаджиеви. Най-после те успяват да осребрят милионите, похарчени за протести и провокации срещу прокуратурата. Идеята, че у нас може да бъде въздадена справедливост за криминалната приватизация и разграбването на националното богатство, остава мираж.

11. Неясна перспектива на кризата с пандемията. Уволнение на лекарите от Щаба и подмяната им с Мангъров.

12. Небивало разделение в обществото, девалвация и изкривянане на традиционните семейни ценности, институционален хаос, лов на вещици на всякакви нива, ескалиращи протести – този път от „другата страна“. Държавната машина, поставена под шоково напрежение, спира да работи. Пътят оттук до гражданската война е кратък.