39 дни след изчезването на Емил Боев все още няма и следа

0
52
Иванка Стоянова

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството

Повече от месец няма и следа от изчезналия в Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е забелязан на фестивала “Сурва” в събота – 28 януари.

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не съдейства на семейството, като не провежда разпити, нито пък дава информация на близките на Емил.

“Не изглежда както по снимките, може би е много по-слаб, с къса коса. Притеснение сме. Обмисляме всякакви варианти. Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, но може да са изгубени. Никой няма информация за него, дори и полицията. Казват, че нямат следа”, разказа Стоянова в ефира на “Здравей, България”.

Семейството не е получило и записи от камери. Полицията им казала, че са прегледани, но не са открили нищо. На 39-ия ден от изчезването на момчето обаче се оказва, че има къща, чиито охранителни камери не са били изискани от полицията, твърди майката. С близките на изчезналия Емил се свързва жена – собственичка на имота, която е запазила записите от охранителните камери и е категорична, че полицията не ги е преглеждала. Затова ги изпраща на бащата на Емил. За съжаление те също не помогнали на близките на изчезналото момче да хванат следите му.

“След като от тази къща не са прегледани камерите, ние не можем да сме сигурни, че са прегледани останалите камери”, казва майката.