4600 лв. искат лекари за операция на мъжа, премазан от дърво в Пловдив

0
229
Съпругата на пострадалия Мариана Генчева разказа, че е взела назаем и е платила 4500 лева за операцията на мъжа си. Кадър: Нова тв

Фактурите са за пирони и плаки, които са поставени в крака на пострадалия

4600 лв. са поискани за операция на мъжа, който вчера бе премазан от дърво в Пловдив. 67-годишният мъж е в болница със счупен крак, след като силната буря в града повали дърво върху него.

Мъжът е настанен в болница „Св. Георги“ в Пловдив.

Според жената на мъжа сумата била поискана от лекарите в болницата и тя ги е занесла.

Оперираха го, от коляното надолу е натрошена коста. Пукната е и тазобедрената част, каза Марияна Генчева, съпруга на ранения. Общо тя е платила към 4600 лв. – 2700 лв. за долната част на крака и още 1800 лв. за другата травма. Чакаха ме за парите във фоайето на болницата, разясни жената, която се наложило да взема пари назаем.

Фактурите са за пирони и плаки, които са поставени в крака на мъжа, стана ясно от фактурите, които бяха показани от жената на ранения мъж.

За дървото, паднало върху мъжа, не е имало никакви сигнали, че е опасно, съобщи шефът на парковете в Пловдив Веселин Козарев пред Нова телевизия. Над 60 са премазаните от паднали дървета автомобили в града. Като повечето дървета са били болни.