Анна Александрова: Къде бяха те и тяхната принципност, когато Севделина Арнаудова беше незаконно арестувана пред очите на децата й

0
192
Анна Александрова

Ние в ГЕРБ-СДС никога няма да бъдем като тях

Анна Александрова, фейсбук

Който ме познава, знае, че аз ненавиждам простотията. Нещо повече, тя ме отвращава и никога не съм си я позволявала и към най-големия си политически опонент.

Казвам това по повод песента за Лена Бориславова, която вчера бе публикувана от Слави Трифонов. Като жена винаги бих изразила възмущението си от подобно нещо.

Такава простотия и гавра не може да е инструмент за правене на политика.

Искам обаче да припомня на какво бяха подложени месеци наред редица жени, които са част от ГЕРБ-СДС по време на протестите, когато моралът на тези, които сега се възмущават, тогава отсъстваше.

Български жени и майки като Деница Сачева, Екатерина Захариева, Даниела Дариткова, Менда Стоянова и т.н бяха преследвани по улиците, пред телевизионни студия и бяха подложени на истински терор, който беше подклаждан от политиците, които за близо две години съсипаха държавата ни.

Къде бяха те и тяхната принципност, когато Севделина Арнаудова беше незаконно арестувана пред очите на децата й?

Ние в ГЕРБ-СДС никога няма да бъдем като тях.

Моите морални ценности имат еднаква тежест, както по отношение на хората, които са част от партията, която представлявам, така и към политическите ми опоненти. Тази публикация е доказателството за това