Белият дом назначи първия „полово гъвкав“ съветник в правителството си

0
136
Сам Бринтън Снимка: Instagram

Сам Бринтън обичал да използва като маса партньора си и да вечеря върху него, докато гледат Star Trek

Администрацията на Байдън нае първия нон байнъри човек на ръководна позиция във федералното правителство. Сам Бринтън ще служи като заместник-помощник-секретар по отработеното гориво и отпадъците в офиса по ядрена енергия към Министерството на енергетиката.

Бринтън, който използва местоимението „те“, казва в публикация в LinkedIn, че вярва, че ще бъде „първият полово гъвкав човек в ръководството на федералното правителство“.

„В тази роля ще правя това, за което винаги съм мечтал, като ръководя усилията за решаване на предизвикателствата на нацията с ядрените отпадъци“, пише Бринтън.

„Ще направя всичко възможно, за да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля. „Да, знам, че няма да е лесно. Да, осъзнавам, че това е огромно предизвикателство. Да, готов съм да го поема“, добавя Сам. „Не можете да разберете колко съм развълнуван. Нервен, но толкова развълнуван“, казва Бринтън.

Малко се знае за личния му живот.

Бринтън, който има магистърска степен от Масачузетския технологичен институт (MIT), пише в биографията си в LinkedIn, че работи за „решаване на световните предизвикателства с #NuclearWaste и защита на ЛГБТК младежите от #ConversionTherapy.“

В момента Сам Бринтън работи като директор на глобалната политическа стратегия в Deep Isolation, компания за обезвреждане на ядрени отпадъци. „Те“ също са работили за проекта Trevor, група, която работи за предотвратяване на самоубийствата на гейове и транссексуални. Докато бяха в проекта Trevor, те работеха по кампанията „50 законопроекта, 50 щата“, която работи за забрана на терапията за преобразуване на гейове.

Заместник-помощник секретарите в агенциите на кабинета обикновено са длъжности на ниско ниво, които не изискват потвърждение от Сената, но акаунтът в Twitter Libs of TikTok публикува снимка на Бринтън, облечен в токчета с американски флаг и блестяща рокля, докато стои над трима души, играещи роли на кучета.

Изображението привлече внимание и критики срещу ЛГБТК+ обществото.

Бринтън e непоколебим по отношение на правата на ЛГБТК+ хората и има история на популяризиране на сексуални фетиши и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни. „Те“ изнесоха лекция за „изследването на фетиши“ в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г. Бринтън разказа за собствения си опит с „играта на кученца“, доминацията и как безопасно да душиш партньора си.

„Те“ разказва за едно преживяване как обича да връзва партньора си като маса и да вечеря върху него, докато гледат Star Trek.