Бездействието на Васил Терзиев вкара Столична община във Вълчи капан, нарушавайки интереса на гражданите

0
91
Постройките на Вълка си стоят.

Кметът на София имаше задължението да спази закона и да събори обявените от съда за незаконни постройки на Румен Гайтански – Вълка

Антон Хекимян, фейсбук

Антон Хекимян

Бездействието на Васил Терзиев вкара Столична община във Вълчи капан, нарушавайки интереса на гражданите

Кметът на София Васил Терзиев имаше задължението да спази закона и да събори обявените от съда за незаконни постройки на Румен Гайтански – Вълка.

Последните седмици медиите са завладени от измислени сценарии и черен ПР от страна на кохортата експерти на Васил Терзиев. Измислените скандали и опитите за незаконни сесии на СОС обаче не могат да потулят скандала, за който кметът на София мълчи умишлено трета седмица. И заради който скандал уволни главният архитект Здравко Здравков, по поръчение лично на Лена Бориславова. Според запознати напористата депутатка от “Продължаваме промяната” забранила на ППДБ и дори на общинарите на Борис Бонев да общуват с останалите общински съветници, което сериозно съботирало работата на Общинския съвет по важни обществени теми.

Впрочем-тактиката на екипа на Терзиев е прозрачна: да замажем очите на столичани, за да не отговорим на нито един въпрос, който касае публични средства или нарушаване на законите.